Voor alle computervragen en computerproblemen

Computers, tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken uit onze wereld vandaag. Er bestaan zoveel verschillende soorten en merken en je kan er bijna oneindig veel mee doen. We worden verondersteld om er vlot mee overweg te kunnen maar de realiteit is vaak anders. Veel mensen hebben computervragen en willen graag beter leren werken met hun computer, meer te weten komen over software, sneller hun weg vinden op het internet… Computerhulp@Home is er voor al deze computervragen en -problemen!

Ik, Dieter Vanderplancke, ben al sinds mijn jeugd gepassioneerd bezig met alles wat met computers te maken heeft. Ik leerde veel zelf en volgde een aantal cursussen en opleidingen. De schat aan kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan, wil ik graag delen met anderen. Want ik merk dat er veel vraag naar is, bij jong en oud. Iedereen is welkom bij Computerhulp@Home: particulieren, vriendengroepen, verenigingen en bedrijven. Ik kom al je computerproblemen oplossen aan huis. Het kan maar zo gemakkelijk zijn, zo hoef je je zelf niet te verplaatsen! Voor grote(re) groepen kan een aparte locatie voorzien worden.

Neem vrijblijvend contact op en laat me weten wat je vraag of probleem is.  Ik bekijk hoe we het samen kunnen aanpakken.  Jij leert wat je wil, volledig op je eigen tempo!

Computerhulp@Home lost al je computervragen op

Opleidingen & workshops

Opleidingen & workshops

...

Je kan bij Computerhulp@Home een aantal leerrijke computercursussen en opleidingen volgen. Dit gebeurt bij je thuis, op het tijdstip dat je zelf kiest.

Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis

Heb je een computerprobleem thuis? Slaag je er maar niet in om iets uit te voeren op de computer?

Computerhulp@Home helpt je graag met al je computervragen.

Computerherstellingen

Computerherstellingen

We komen al deze computerproblemen bij je thuis oplossen. Handig, zo hoef je je niet te verplaatsen! Als we het probleem niet kunnen oplossen bij je thuis, nemen we je computer mee voor herstelling.

Aankoopadvies

Aankoopadvies

Als je op zoek bent naar een nieuwe computer, zou het wel eens kunnen dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Begrijpelijk… Er zijn immers zoveel mogelijkheden, merken en toestellen. Computerhulp@Home zoekt samen met jou naar het toestel dat het best bij je past, zodat je geen miskoop begaat.

Bedrijven & verenigingen

Bedrijven & verenigingen

Heeft je bedrijf of vereniging nood aan een opleiding om beter met de computer overweg te kunnen? Ook hiervoor kan je terecht bij Computerhulp@Home!